Tuotteet

Kylmähuolto, käytetyt tilasäiliöt, Risto-maidon suoramyyntiautomaatit, Kylmäkärki Aquarius-maidon lämmön talteenottojärjestelmät, Daikin ja Mitsubishi ilmalämpöpumput – kaikki nämä Kylmäkärjeltä.

Tilasäiliömyynti

Kylmähuolto

Asiantuntevaa kylmälaitehuoltoa vuodesta 1973

Olemme erikoistuneet asentamaan ja huoltamaan kylmälaitteita, joiden sisältämien kylmäaineiden käsittely vaatii eritystä asiantuntemusta ja valtuuksia. Huoltoalueemme kattaa pienin poikkeuksin lähes koko Suomen.

Lue lisää kylmähuoltopalvelustamme
Risto maidon suoramyynitautomaatti

Risto maidon suoramyyntiautomaatti

Kuluttajien kiinnostus lähiruokaa kohtaan kasvaa jatkuvasti.

Tuoreen lähimaidon myyminen on kuitenkin ollut haastavaa, johtuen hygieniasäännöksistä. Risto-maidon suoramyyntiautomaatti poistaa tämän epäkohdan ja tuo lähitilan maidon helposti kaikkien ulottuville!

Tutustu maitoautomaattiin
Kylmäkärki Daikin Ilmalämpöpumppu
Kylmäkärki Daikin Ilmalämpöpumput
Kylmäkärki Daikin ilmalämpöpumppu slim compact

Edullisempaa lämmitystä lämpöpumpuilla

Tutkimuksen mukaan lämpöpumput ovat erittäin edullinen tapa lämmittää taloa, kesämökkiä tai muita rakennuksia. Lämpöpumpputekniikka ja pumppujen hyötysuhteet ovat kehittyneet huimasti vuosien saatossa. Ilmalämpöpumput ovat edullisuutensa takia ylivoimaisesti eniten myytyjä lämpöpumppuratkaisuja. Suomessa myydäänkin vuosittain noin 60.000 ilmalämpöpumppua.

Kylmäkärki myy, asentaa ja huoltaa sekä maa-, ilma, että ilma-vesilämpöpumppuja. Meidän kauttamme saat sekä Daikin, että Mitshubishi ilmalämpöpumput ja Alpha Innotec maalämpöpumput. Alpha Innotec on saksalainen yritys, joka on valmistanut maalämpöpumppuja jo vuodesta 1998. Maalämpö on kallis asentaa, mutta pitkän päälle kaikkein edullisin lämmitystapa esim. tavallisille omakotitalo asukkaille.

Daikin on Japanilainen, erityisesti lämmitys ja jäähdytysratkaisuihin erikoistunut eritys. Esimerkkinä Daikin Slim Compact, tehokas ilmalämpöpumppu kohteisiin, joissa tilaa on vähän käytettävissä. Daikin Slim Compact, on suunniteltu Pohjolan ankaraan ilmastoon, antaen jopa 3,8 kW lämmitystehoa vielä -15 °C:ssa.

+ Ilmalämpöpumpun etuja

  • Ainutlaatuinen vapaasti roikkuva ulkoyksikön kenno
  • Kompaktin kokoinen sisäyksikkö
  • Langaton ohjaus älypuhelimella (lisävaruste)
  • Portaaton ylläpitolämmitys 10 °C ja 30 °C välillä
  • Takkatoiminto
  • Mukavuustoiminto ilman ohjaukselle
  • Fotokatalyyttinen titaaniapatiittisuodatin poistaa virukset ja bakteerit

Ota yhteyttä

Kylmäkärki Aquarius-energiantalteenottopiiri

Ota lämpimästä maidosta vapautuva hukkalämpö talteen energiana!

Lämpimän maidon jäähdyttäminen vaatii suuren määrän energiaa. Oletko tullut ajatelleeksi, että kulun voisi kääntää jopa tuotoksi ottamalla maidosta vapautuvan lämpöenergian talteen?

Tämä on mahdollista Aquarius-energiantalteenottopiirin avulla! Lue lisää tuotteen omalta sivulta.

Tutustu Aquariukseen

Varaosat

Kylmäkäri varaosat Sirem moottorit

Sirem moottorit

Ota yhteyttä
Kylmäkärki varaosat Danfoss kompressorit

Danfoss kompressorit

Ota yhteyttä