Tietosuojaseloste

Tämä on Kylmäkärki Oy:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Laadittu 12.8.2020
Viimeisin muutos 12.8.2020

  1. Rekisterinpitäjä

Kylmäkärki Oy, Teollisuustie 8, 16600 Järvelä

 

  1. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Toimitusjohtaja | Aaretti Sipilä | p. 041-437 0056

 

  1. Rekisterin nimi

Kylmäkärki Oy:n asiakasrekisteri

 

  1. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Kylmäkärki Oy kerää ja tallentaa yhteystietoja asiakkaistaan huoltotöiden suorittamista ja tarvikkeiden myynnin laskutustietoja varten.

Kylmäkärki Oy ei kerää eikä tallenna asiakkaiden sosiaaliturvatunnuksia. Asiakkaan antamia tietoja käsitellään yleisimmin huolto-, myynti- ja laskutusosastoilla. Tämän lisäksi tietoja voidaan käsitellä erilaisista viranomaisista ja lainsäädännöstä johtuvista seikoista.

 

  1. Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan tallennettavia tietoja ovat asiakkaidemme itse antamansa tiedot puhelimitse, kirjeitse, sähköpostitse tai Kylmäkärki Oy:n kotisivujen kautta. Tämän lisäksi Kylmäkärki Oy ylläpitää asiakkaiden laitteiden huoltohistoriaa.

 

  1. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta puhelimitse, kirjeitse, sähköpostitse tai Kylmäkärki Oy:n kotisivujen yhteydenottojen kautta .

 

  1. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. Tietoja voidaan julkaista siltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa.

 

  1. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Kylmäkärki Oy huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden henkilöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

 

  1. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Asiakkaamme voivat pyytää asiasta lisätietoa, tarkistusta omista tiedoistaan ja pyytää tietojen poistamista sähköpostitse osoitteesta. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa.

 

  1. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä. Rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle toimisto@kylmakarki.fi. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

 

  1. Kolmansien osapuolien evästeet

Eväste on yleisesti käytetty pieni tekstitiedosto, jonka internetselain tallentaa tietokoneellesi tai muulle päätelaitteellesi, kun vierailet verkkosivulla. Selain lähettää tiedon vierailustasi takaisin verkkosivulle, kun vierailet siellä uudestaan. Kaikki nykyaikaiset verkkosivut käyttävät evästeitä tarjotakseen sinulle personoidumman selainkokemuksen.

Kukin eväste on erikseen asetettu kullekin päätelaitteellesi ja evästeitä voi lukea ainoastaan sillä palvelimella, jolla eväste on asetettu. Koska eväste on sidottu selaimeen, eikä lähtökohtaisesti ole jaettavissa eri selainten tai laitteiden välillä (ellei jokin selain, lisäosa tai muu sovellus erikseen mahdollista tätä), evästeiden hallinnoimiseksi tekemät valintasi soveltuvat lähtökohtaisesti vain kyseiseen yksittäiseen selaimeen. Eväste ei voi ajaa ohjelmistoja, eikä sitä voida käyttää virusten tai muun haitallisen koodin toimittamiseen, eikä vahingoittamaan päätelaitettasi tai tiedostojasi. Yksittäistä käyttäjää ei voida tunnistaa pelkästään evästeen tai vastaavien teknologioiden käytön kautta.

Sivustollamme käytetään Google Analytics -palvelua, joka on Googlen verkkoanalyysipalvelu. Google Analytics käyttää evästeitä tekstitiedoissaan. Tämä eväste tallennetaan tietokoneellesi, mikä mahdollistaa sivuston käyttöanalyysin. Evästeen antama tieto sivuston käytöstä (vain IP-osoite, joka on tehty tunnistamattomaksi) lähetetään ja tallennetaan Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin. Niissä tapauksissa, joissa Google siirtää henkilötietoja EU:n ja ETA-alueen ulkopuolelle, on tietojen siirtämisen oikeusperuste EU:n ja Yhdysvaltojen välinen Privacy Shield –järjestely.

Google käyttää näitä tietoja arvioidakseen sivuston käyttöä, raportoimalla käyttötiheydestä ja internetin käyttöön liittyvistä palveluista. Voit lukea tarkemmin Google Analyticsin tietosuojapolitiikasta tästä linkistä.

Käytämme (Googlen) DoubleClick-alustaa mainontaan ulkoisessa verkkomediassa.
DoubleClick automatisoi mainosten ostamisprosessin ja määrittelemien kriteerien mukaisen mainostilan. Ulkoinen mainonta on yksilöllistä ja suunnattu tietyille kävijöille. Lue lisää.DoubleClick-evästeet tallennetaan kävijän laitteeseen, kun kävijä tulee jollekin sivulle, jolla käytetään DoubleClick-alustaa tai (Googlen) AdWordsin tai YouTuben kaltaista sisältöä, joka asettaa evästeitä DoubleClickin puolesta.
Kävijä ei näe DoubleClick-alustaa millään tavalla. Se toimii taustalla ja eväste asetetaan laitteeseen.