Palvelut

Kylmäkärki Oy on suomen johtava tilasäiliöiden huolto-organisaatio ja toimintamme kattaakin lähes koko Suomen. Huollamme kaikkia tilasäiliömerkkejä. Meiltä saa myös varaosia kaikkiin tilasäiliömerkkeihin.

Lisäksi myymme, asennamme ja huollamme vaativiakin kylmälaitteistoja, sekä ilma/vesi lämpöpumppuja. Vahvuutemme on erityisesti haja-asutusalueella tapahtuva kylmähuolto, joten mikäli tarvitset apua mansikkavarastojen, perunavarastojen, kukka- tai hirvikylmiöiden jne. suunnittelussa, asennuksessa ja huollossa, ota rohkeasti yhteyttä.

Palvelua jo 30 vuotta

Helppokäyttöiset ja hygieniset tilasäiliömme toimitetaan aina asiakkaamme tarpeiden mukaisesti.
Meillä on yli 30 vuoden vankka kokemus kylmäalalta ja olemmekin lähes ainoa tilasäiliöiden
huoltoon keskittynyt kylmäalan yritys Suomessa.

11 hengen huoltotiimimme toimii pääasiassa Päijät- ja Kanta-Hämeen alueella, sekä koko Pohjanmaan alueella. Kaikilla huoltajillamme on yli 3 kg kylmälupien lisäksi S2 tai S3 sähköpätevyys, joten voimme luvanvaraisesti toteuttaa vaativiakin kylmähankkeita esim. taimitarhat, peruna-, mansikka- ja hirvikylmiöt.

Kiinteät toimipisteemme ja aluevarastomme sijaitsevat Etelä-Suomessa Järvelässä ja Keski-Pohjanmaalla Kaustisilla.

Paikalliset kylmälaiteasentajat löydät Järvelästä aina Ouluun asti.

Katso kaikki sijainnit tästä.

Tarjoamme sopimusasiakkaillemme 24/7 päivystyspalveluita.

Päivystysnumeromme: Etelä-Suomi 075-756 5000, Pohjanmaa, Paikallinen huoltaja. Ei sopimusasiakkaille soittaminen päivystysnumeroihimme on aina maksullista.

Ota yhteyttä