Kylmälaitehuolto

Asiantuntevaa kylmälaitehuoltoa vuodesta 1973

Kylmähuolto alan erikoisasiantuntijalta

Kylmäkärki Oy on erikoistunut yli kolmen kilon kylmäainetäytöllä varustettujen kylmälaitteiden asennukseen ja huoltoon. Näitä ns. HCFC-kylmäaineita sisältäviä laitteita saa asentaa ja huoltaa ainoastaan valtuutetut huoltoliikkeet. Huoltoalueemme kattaa lähes koko Suomen pois lukien aivan itäisin Suomi.

Kylmäkärki Oy on erikoistunut yli kolmen kilon kylmäainetäytöllä varustettujen kylmälaitteiden asennukseen ja huoltoon. Näitä ns. HCFC-kylmäaineita sisältäviä laitteita saavat asentaa ja huoltaa ainoastaan valtuutetut huoltoliikkeet. Huoltoalueemme kattaa lähes koko maan, aivan itäisintä Suomea lukuun ottamatta.

Palveluksessamme on tällä hetkellä 11 kylmähuollon ammattilaista, joilla on kaikilla myös joko S3- tai S2-luokan sähköasennuspätevyys. Huoltoalueemme pääpainopisteet sijaitsevat koko Pohjanmaan alueella ja Keski-Suomessa, sekä Päijät- ja Kanta-Hämeessä.

Erityisvahvuutemme on tilasäiliöhuolto. Tilasäiliöhuollon parissa liikumme erityisesti suurten kaupunkien ulkopuolella, joten tämän vuoksi pystymme palvelemaan erittäin hyvin myös pienemmillä paikkakunnilla.

Sopimusasiakkaillemme tarjoamme 24/7-päivystyspalvelun. Mikäli olet kiinnostunut palveluistamme, ota yhteyttä alla olevasta painikkeesta.

MIKÄLI OLET KIINNOSTUNUT PALVELUSTAMME, OTA YHTEYTTÄ ALLA OLEVASTA PAINIKKEESTA.

Ota yhteyttä